Днес Страхил Иванов споделя с нас поредната полезна статия. Тя ще

...
Днес Страхил Иванов споделя с нас поредната полезна статия. Тя ще
Коментари Харесай

5-те най-разпространени грешки при отслабване

Днес Страхил Иванов споделя с нас следващата потребна публикация. Тя ще отговори на значими въпроси, които всеки, който следва хранителен и подготвителен режим за намаляване, си е задавал. Не е елементарно от време на време, да, само че не щеш ли може да го създадем една идея по-лесно със съответната информация., аргументите за него и методите за справяне с казуса – в идващите редове.

Има моменти в спазването на всеки режим и стратегия, когато си мислиш, че просто светът е против теб и не ти е писано да получиш тялото, за което толкоз настойчиво работиш. Застоят по време на намаляване е един от тези моменти, с които доста от нас са се сблъсквали. Броиш калории, даваш всичко от себе си в залата, оповестил с война на сладкишите и безалкохолното и въпреки всичко нещо те спъва, без да знаеш какво…

В такива моменти доста хора се отхвърлят, други хвърлят виновността върху евентуални здравословни проблеми или „ генетика “, а трети просто търсят основателна причина за застоя, с цел да могат да се оправят с нея. Именно за тези евентуални аргументи ще си приказваме в тази публикация и един път вечно ще вдигнем завесата на този на пръв поглед нерешим проблем.

Подценяваш признатите калории и надценяваш изгорените калории

Вероятно към този момент знаеш, че с цел да отслабнеш, би трябвало да си в калориен недостиг – да приемаш по-малко калории, в сравнение с гориш. Или надлежно да гориш повече, в сравнение с приемаш. За задачата би трябвало да изчислиш приблизителния си дневен енергоразход и в това време да следиш дали калориите, които приемаш, са по-малко от тези, които гориш.

Но в случай че не следиш грамажа на храната си с кухненска везна и се храниш " на око ", както доста хора вършат, има огромна възможност да подценяваш калорийното наличие на храните.

Всъщност  по тематиката, които удостоверяват тази наша податливост да подценяваме калориите, като в някои случаи разликите възлизат на над 40% (или няколкостотин калории). С други думи, мислиш си, че за обяд си изял 300 ккал, а те в действителност са 550. Да, в действителност разликите могат да са толкоз огромни.

Комбинирай тези отклонения в границите на няколко следващи дни и от калорийния ти недостиг няма да има и диря. А резултатът е застой. За да избегнеш тази неточност, би трябвало добре да се запознаеш с калориите и разпределението им в храната за деня. Как тъкмо, можеш да научиш в.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР